Celeste Digital söker integrationsspecialister till vår fortsatta tillväxtresa!

Celeste Digital växer med nya kunder och roliga uppdrag. Vi söker dig som brinner för integration och vill ta nästa steg och vara med att påverka din utveckling i ett starkt och nischat företag.

Vi söker:
Nu söker vi dig som jobbar med systemintegration idag, som utvecklare eller arkitekt med erfarenhet av integrationslösningar såsom arkitektur, utveckling, molnlösningar och API Management. Vi tror att du som konsult hos oss vill vara en viktig del av ett starkt team och hjälpa kunder att utvecklas inom dessa områden.


Om oss:
Celeste Digital i Göteborg är ett konsultföretag som fokuserat arbetar med digital transformation genom systemintegration i olika former. Allt ifrån kravställning och strategi till utveckling och införande.  

Genom en bra balans mellan arbete och privatliv och möjlighet att på verka sin egen utveckling trivs människor. Med individens välbefinnande följer fungerande team och hög kvalitét. Med starka kundrelationer och partnerskap med ledande leverantörer levererar vi idag konsulttjänster till företag och organisationer inom Europa.


Välkommen med din ansökan!